Bibelfjäll

bibelfjalllogganmed-fhsk.jpg

Bibelfjäll är för dig som vill kombinera en bra bibelskola med härliga fjällupplevelser och utmanande möten. Du är kanske ung och vill få en grund för din kristna tro eller så är du lite äldre och vill fördjupa din tro. På Bibelfjäll finns det plats för människor i olika åldrar. Du behöver varken vara ”fjällräv” eller ”superkristen” för att gå Bibelfjäll. Det viktigaste är att du vill få större vyer och lära dig mer.

Under året får du god bibelundervisning, möjlighet att följa fjällets växlingar, möta människor samt växa som person och kristen. Kursen har tre tydliga fokus: Bibeln, Fjället och Mötet.

Bibelfjäll är en ettårig folkhögskolekurs på helfart som drivs av Härnösands Folkhögskola med placering på Hemavan Fjällstation.
Bibelfjäll är ett samarbete mellan Svenska Missionskyrkan i Övre Norrlands distrikt, EFS Västerbotten, Härnösands Folkhögskola Studieförbundet Bilda, Hemavan fjällstation, de lokala församlingarna i Hemavan/Tärna och EFS Västerbotten

För mer info besök: bibelfjall.se