Välkommen! Buerie båeteme! Buresboahtin!

Tärna församling är en fjällförsamling inom Södra Lapplands
kontrakt, Luleå stift och tillhör Svenska kyrkan.

Tärna församling

Tärna församling anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. I nuläget innebär det att vi fortsätter med att fira gudstjänst men anpassningar sker.

Från vecka 15 håller vi pastorsexpeditionen stängd för besök för att minimera smittspriningsrisk.
Pastorsexpeditionen har telefontider
10-14 Torsdag - Fredag.

Under vecka 29 -30 och Vecka 34-35 har vi vikarierande präster.
Ring 0954-10001

Men det är tid att hjälpas åt. Vi kan hjälpa till med att handla och andra lokala ärenden åt dig som tillhör riskgrupperna, d.v.s. sjuka och åldersgruppen 70+ Vi kan handla för upp till 500 kr och du kan ge oss kontanter eller betala med Swish. Vänd dig till Kyrkoherde Emelie Holmgren.
Mobil 073-0322972.
Efter kontorstid så skicka gärna sms eller tala in ett meddelande så tar vi kontakt så fort vi kan. Du får hjälp efter vår bästa förmåga. Söker du oss för samtal är du förstås också välkommen att höra av dig.

Svenska kyrkan Luleå stift informerar här om läget: Läs mera .

På gång

fr 30/10 15:00 Närvaro på Kyrkogården
Vi finns på Kyrkogården för möten och samtal. Vi bjuder på glögg och pepparkakor.
31/10 11:00 Minnesgudstjänst i Voijtjajaur Kapell
Kan bli utomhus, så kläd dig varmt
15:00 Närvaro på Kyrkogården
Vi finns på kyrkogården för möten och samtal. Vi bjuder på glögg och pepparkakor.
Mer

Dagen bibelord:

Från vecka 15 håller vi pastorsexpeditionen stängd för besök
för att minimera smittspriningsrisk.
Pastorsexpedition telefontider:
10-14 Torsdag - Fredag.

Läs senaste Kyrknytt under infoblad
Har du ej valt bort gruppreklam så finns det snart i din brevlåda.

följ oss på facebook följ oss på facebook

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in